Hoge van den Broek

Hoge van den Broek

Advocaten & notarissen

Advocaten & Notarissen

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van alle notariĆ«le rechtsgebieden. Zo kunt u bij ons terecht voor alle informatie over vastgoed, erfrecht, familierecht, ondernemingsrecht etc. Samen met ons team brengen wij al uw vraagstukken in kaart en komen we tot de juiste juridische oplossingen. Bent u bijvoorbeeld een erfgenaam maar weet u niet wat de gevolgen zijn van het aanvaarden van een erfgoed? Dan bent u bij een notaris bij het juiste adres. 

Samenwonen

Wilt u uw relatie officieel maken, maar bent u nog niet op de hoogte van alle zaken die daarbij komen kijken. Willen jullie samen wonen, en wat moet daarvoor geregeld worden? Met een notaris worden alle vraagstukken in kaart gebracht. Ook wordt alles duidelijk over welke zaken er komen kijken bij grote beslissingen, zoals samenwonen. Een samenlevingscontract wordt opgesteld en de huwelijksvoorwaarden worden doorgenomen.

Erfgenaam 

Bent u erfgenaam maar weet u niet zeker of u dit wilt aanvaarden? Wilt u graag zeker weten wat de voordelen en nadelen hiervan zijn? Een notaris helpt u hierbij verder. Er wordt gekeken naar alle zaken die de overledene heeft achtergelaten zoals eventuele schulden of erfgoederen. 

Testament

Wilt u een testament aan laten maken? Dat kan met een notaris. Het is belangrijk dat je tijdig nadenkt over jouw erfenis, want zonder testament wordt je nalatenschap volgens de wet verdeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *